Samenwerking

Individually we are one drop. Together we are an ocean. – Ryonosuke Satoro

  • De Binnenplaats is een belangrijk direct samenwerkingsverband waar ik deel van uit maak. Samen werken aan gezondheid, welzijn en veerkracht, leren van elkaar als collega’s geeft inspiratie en voldoening en leidt tot grote tevredenheid bij cliënten.
  • Hiernaast heb ik regelmatig overleg met eventuele medebehandelaars als POH-GGZ, psychologen, psychotherapeuten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten. Een doorverwijzing naar één van hen kan ook tot de opties behoren.Uiteraard is er indien gewenst ook overleg met de (huis)arts.
  • Recent is er een intensievere samenwerking ontstaan met fysiotherapiepraktijk Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede.Naast individuele diagnostiek en behandeling geven zij ook (revalidatie) training. Wat mij bij hen aanspreekt is hun persoonlijke benadering, de kleinschaligheid en hun creativiteit en maatwerk in aangeboden oefenstof. Mijn ervaring is dat cliënten hierdoor bewuster in verbinding zijn met hun lichaam en lichaamssignalen, zich bewuster worden van eigen houding en manier van bewegen, zich bewuster worden van een neiging tot overbelasten of onderbelasten. Er is persoonlijke aandacht voor een plezierige route richting meer fitheid, vitaliteit en (veer)kracht.